Forespørgsel på Brandbook

Når vi har modtaget din forespørgsel, kontakter vi dig, og sammen finder vi den bedste løsning for din virksomhed. Vi glæder os meget, til at finde ud af, hvad du præcis skal gøre for at brande din virksomhed succesfuldt.
Tusind tak for din tilmelding. Den er straks sendt afsted til os.

Vi bekræfter din tilmelding så hurtigt som muligt.

Vi glæder os sådan til at hjælpe dig videre.
Noget gik galt. Prøv igen.

Skab branding der rammer dine kunder lige på købs-knappen

Vi kender de psykologiske og sociologiske mekanismer, der står bag dine kunders købsadfærd. Den viden bruger vi, når vi lægger den strategi, der rammer dine kunder i maven og som samtidig er en, du kan implementere, fordi den hænger sammen med dine ressourcer, tid og budget.
Kom i gangKom i gang nu

Du skal gøre ufatteligt lidt – super flittigt

Få retning & prioritering

Strategisk sparring

Vi forstår, hvilke psykologiske mekanismer, der står bag dine kunders købsadfærd. Den viden bruger vi, når vi hjælper dig med dine konkrete beslutninger ift. farver, logo, tekster, markedsføringskanaler osv. Vi er din uvildige partner, når du fx skal vælge kanaler.

De rigtige værktøjer

Der findes i dag et utal af programmer, der gør det muligt for dig at bygge hjemmesider, tegne logoer, lave annoncer osv.. Vi holder os hele tiden opdaterede på de bedste programmer, så vi kan rådgive dig helt konkret i, hvad du skal vælge og hvorfor.

Du sidder ikke alene

Vi er med dig, så du ikke sidder alene, når du skal træffe beslutninger omkring organisationens brand. I din Brandbook lægger vi strategien og sætter en handlingsplan i gang, og vi er med dig under udførelsen.

Det får du:

Vi analyserer dine konkurrenter, og finder hullerne, hvor du kan komme igennem og skabe salg.

Vi interviewer dig og lærer derigennem dig, din virksomhed og dine kunder at kende.

Du får en skræddersyet og personlig Brandbook med den strategi, der virker for netop din virksomhed.

Vi viser dig din strategi og anbefaler dig præcis hvilke steps, du bør sætte i gang nu.

Vi hjælper dig med at prioritere dine indsatser, så du kun gør det, der virker — så du sparer tid og penge.

Vi leverer din Brandbook i én samlet PDF-fil, så du kan åbne den lige hvor du vil, gemme den elektronisk og printe den ud.

Normé vender al kommunikation fuldstændig på hovedet. Og det virker jo! Da jeg fik bygget min nye hjemmeside sammen med dem, fik jeg på tre måneder solgt for mere end 400.000 kr. sammenlignet med normalt.
Når du starter op som selvstændig, føler du virkelig, at du står meget alene med det hele. For mig var det vigtigt at skille mig ud på den rigtige måde. Nu får jeg super fed feedback på mit materiale. Det gør mig stolt af min virksomhed!
Det er så skønt at have strategien på plads og derfra få bygget min branding. Nu starter jeg ikke forfra, hver gang jeg har en ny kunde. De er blevet varmet op af alle de fede ting, jeg har bygget sammen med Normé.
Mette Højberg
www.mettehojberg.dk

Det giver mig følelsen af fuld kontrol at arbejde med Normé og få kompetent sparring. Deres strategi og rådgivning har gjort, at jeg kunne sælge min virksomhed for langt flere penge, end jeg turde drømme om.

— Tommy Rustholm, iværksætter

Du får en personlig & 
super konkret strategi 

Din Brandbook skaber fundamentet for at vide præcis, hvad du skal gøre netop nu i din branding og markedsføring, og hvordan du rammer dine potentielle kunder lige i maven.

Super start

Brandbook – Basic

15.900

+ moms

Få styr på virksomhedens fokus i branding

Kom i gang
Tilmeld dig
Stærk analyse

Brandbook – Premium

22.500 kr.

+ moms

Få styr på virksomhedens fokus i branding & konkret handlingsplan

Kom i gang
Tilmeld dig

I Normé er de meget dygtige – de ved, hvad de skal se efter og har en stærk forretningsforståelse. Deres baggrund gør, at de kan sortere i al den information, som vores kunder kommer med. Bagefter kommer de med helt klare anbefalinger, som har kæmpe betydning for udviklingen af mine virksomheder.

— Jakob Dalhoff, Lokalebasen

Hvad skal jeg vælge?

Brandbook – Basic

Brandbook — Basic er super godt for virksomheder, der ønsker at komme i gang med at skabe en super stærk branding. Et velovervejet og strategisk fokus er et altafgørende skridt i retningen af at skabe et professionelt brand, der bygger på mere end blot et valg af farver og tone i teksten.

Brandbook – Premium

Brandbook – Premium er for virksomheder, der vil have et velovervejet og strategisk fokus i brandingen samt ønsker en konkret handlingsplan, hvor det stærke fokus bliver udmyntet i de vigtigste dele af virksomhedens branding og markedsføring.

Entreprise

Når en organisation har nået en vis størrelse, så spiller data om kunderne en kæmpe betydning for valget af fokus. Data indsamlet i høj kvalitet gør implementeringen langt nemmere, fordi hele organisationen hurtigere kan blive enige om at køre i samme retning. Lad os tage en snak om jeres specifikke behov.

Forespørgsel på Brandbook

Når vi har modtaget din forespørgsel, kontakter vi dig, og sammen finder vi den bedste løsning for din virksomhed. Vi glæder os meget, til at finde ud af, hvad du præcis skal gøre for at brande din virksomhed succesfuldt.
Tusind tak for din tilmelding. Den er straks sendt afsted til os.

Vi bekræfter din tilmelding så hurtigt som muligt.

Vi glæder os sådan til at hjælpe dig videre.
Noget gik galt. Prøv igen.
Kom til Normé Kick Off. Vi præsenterer os selv og håber på feedback og inspiration fra dig. Tilmeld dig