Kom til Normé Kick Off. Vi præsenterer os selv og håber på feedback og inspiration fra dig. Tilmeld dig

Support

Vil du have mere hjælp?

Branding er ikke blot et logo. Det er en løbende indsats med beslutninger, der har afgørende betydning for, hvad dine kunder og potentielle kunder tænker om din virksomhed.

En enkelt times hjælp & sparring

Prisen for ekstra sparring eller konkret arbejde koster 1.500 kr. + moms pr. påbegyndt time.
Mest for pengene

10 klip á 30 min.

Prisen for 10 x 30 minutter er 6.000 kr. + moms, dvs. 1.200 kr./time. Så kan du nemt og hurtigt få hjælp & sparring ned til 30 minutter ad gangen.

Alt hvad du har brug for til at bygge fantastisk branding

Undgå at blive hevet i alle retninger af forskellige holdninger om din virksomhed og dine kunder. Få det rigtige udgangspunkt, så du er klar til at skabe fantastisk branding uden at komme ud af kurs i dialogen med de mange forskellige fagprofessionelle.

Kundeanalyse

Du er den, der kender din virksomhed og dine kunder bedst. Vi hjælper dig med at bruge den viden om dine kunder, som du allerede har og vi vurderer, hvordan du allerbedst kan få skabt de følelser hos dine kunder, så du skaber et større salg.

Konkurrentanalyse

Hvordan klarer du dig i forhold til dine konkurrenter? Du forstår bedre, hvordan dine kunder ser dig, hvis du ved, hvordan du er i relation til dine konkurrenter. Med en konkurrentanalyse kan du hurtigt få et overblik over, hvor du bør sætte ind.

Analogs – best practise

Verdens bedste ting er blot sammensætninger af andre ting. De mest kreative mennesker starter aldrig med et blankt stykke papir. Du skal ud at se, hvad andre gør og så sætter du det sammen og bygger videre på det.