Betingelser & vilkår

Vi har få spilleregler, som skal sikre, at vores samarbejde bliver godt for begge parter. Forhåbentligt opleves de ikke som 'det med småt'. Det er i hvert fald ikke hensigten ;-)

1. Gyldighed

 1. Forretningsbetingelserne gælder for alle de aftaler, du som kunde indgår med Normé IVS. CVR-nr.: 36712031. Gartnervangen 75, 3700 Rønne, Danmark. Tlf.: +45 61 66 11 93. E-mail: tc@norme.dk. Hjemmeside: www.norme.dk.
 2. Ændringer til aftalen er kun gældende, hvis det er aftalt skriftligt.

2. Ydelser & produkter

 1. Normés ydelser og produkter falder i 3 kategorier:
 2. 'Brandbook One' er en strukturet brandingstrategi-proces, hvor Normé leverer skræddersyet rådgivning om, hvordan du som kunde bør udvikle din branding og markedsføring netop nu. Som udgangspunkt foregår al kommunikation og overlevering online via mail og Skype/Whereby. Brandbook One er et enkeltstående produkt, som betales umiddelbart efter køb.
 3. 'Brandbook Pro' er en strukturet brandingstrategi-proces på abonnement, hvor Normé hver tredje måned leverer rådgivning om, hvordan du som kunde bør udvikle din branding og markedsføring netop nu. Som udgangspunkt foregår al kommunikation og overlevering online via e-mail og Skype/Whereby. Brandbook Pro har ingen binding. Den kan opsiges med 3 måneders varsel.

  Opsigelsesperioden på 3 måneder skyldes blot, at vi netop kan have leveret en Brandbook, når du ønsker at opsige aftalen. Afregningen sker hver måned.

  Normé yder feedback på konkret arbejde skriftligt eller gennem video-overlevering, hvis du som kunde sender os udkast eller links til dit materiale, som du har arbejdet med indenfor rammerne af din Brandbook. Der ydes én samlet feedback pr. indsats inden for rammerne af Brandbook Pro-abonnementet. Vi giver gerne yderligere feedback (dvs. mere end én per indsats eller feedback til noget, der ligger udenfor din Brandbooks indhold), som vi da fakturerer på timebases til 995 kr. + moms pr. påbegyndt time. Vi forbeholder os retten til at frasige os at give feedback som kræver et tidsmæssigt forbrug fra vores side, som overstiger 1 times arbejde pr. feedback.
 4. Vi rådgiver desuden på timebasis i de problemstillinger, som vores kunder står med netop nu. Vores rådgivning sælges på timebasis eller gennem køb af klippekort. Denne rådgivning foregår online via mail og Skype/Whereby.
 5. I det følgende betegnes ovenstående ydelser og produkter under ét som 'materialer'.

3. Dine rettigheder til materialer leveret af Normé

 1. Alle rettighederne til materialer i din digitale Brandbook såsom tekster, figurer, modeller, videoer mm. tilhører Normé, og enhver misbrug, videredistribuering eller salg af materialerne, opfattes som en krænkelse af Normés ophavsret og vil som udgangspunkt være i strid med dansk lov og gældende regler om ophavsret.
 2. Ovenstående omfatter naturligvis ikke materialer gengivet fra andre - gennem fx henvisninger til andre hjemmesider eller anden inddraget materiale fra tredjepart. Her gælder istedet denne tredjeparts betingelser og vilkår til materialet.
 3. Du har som kunde lov til at dele materialet med dem, der kan have brug for adgang til det, så længe hensigten med at dele materialet relaterer sig til dig eller din virksomhed (fx ved at give adgang til materialet til dine medarbejdere, advisory board eller eksterne leverandører som fx grafiske designere, tekstforfattere, webdesignere m.m.).

4. Levering

 1. Når du modtager materialer fra Normé, skal du gennemlæse materialet for at vurdere, om der er eventuelle mangler eller fejl i det tilsendte. Kontakt os straks, hvis du oplever fejl eller mangler.
 2. Hvis leveringen af materialet forsinkes i forhold til det først angivne leveringstidspunkt, informerer vi dig om det, ligeså snart vi bliver vidende om, at leveringstidspunktet ikke kan overholdes, og angiver et nyt leveringstidspunkt.
 3. Hvis du ikke har modtaget materialet senest på det nye leveringstidspunkt, har du ret til at ophæve købet.

5. Pris og betalingsbetingelser

 1. Der tages udgangspunkt i den pris, der fremgår på vores hjemmeside - eller som aftales skriftligt i henhold til et specifikt projekt. Prisen er i danske kroner (DKK) og skal tillægges moms.
 2. Brandbook One er et engangskøb. Prisen er 3.400 kr. + moms, som betales umiddelbart efter købet. Faktura fremsendes til den e-mailadresse, som du oplyste ved købet.
 3. Brandbook Pro er et månedligt abonnement. Prisen er 995 kr. + moms. Abonnementet fornyes automatisk. Abonnementet kan til enhver tid opsiges med 3 måneders varsel. Opsigelse skal blot ske pr e-mail til tc@norme.dk.
 4. Betalingsbetingelserne er 5 dage netto fra fakturadatoen, medmindre andet aftales. Hvis en faktura ikke betales rettidigt, tillægges der renter på 2 % pr. påbegyndt måned indtil betaling sker.

6. Ansvar

 1. Normé er ikke erstatningsansvarlig for følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved materiale udarbejdet af Normé eller som følge af brugen af det konkrete materiale.
 2. Normé yder kun arbejde relateret til udarbejdelsen af det konkrete materiale, og vi forbeholder os retten til, på ethvert tidspunkt, at opfordre og henvise dig til at søge rådgivning eller assistance hos tredjepart, såfremt vi vurderer, at dette er en bedre løsning for dig.
 3. Normé påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos dig som følge af download eller eventuel virus m.v. i filen. Hvis dette sker, bør du dog straks tage kontakt til os, så vi kan undersøge fejlen nærmere.

7. Lovvalg og værneting

 1. Aftalen er underlagt dansk ret og skal afgøres ved Københavns Byret.

Er du stadig nysgerrig?

FAQ — helt kort

Video

Et samarbejde?

Yes! Vi lytter meget til dig, kigger skarpt på dine konkurrenter og bruger al vores erfaring og viden. Så lægger vi en uddannelsesplan for dig med konkrete opgaver til dig, som vi løbende guider og hjælper dig med. Og hvis du ikke har tid til at følge alle vores råd undervejs, kan du altid gemme dem til senere. Din Brandbook forbliver online :-)

1 Brandbook hver 3. måned?

Lige præcis. Det får du med Brandbook Pro. Vi er din faste støtte og sørger for, at du hele tiden går den rigtige vej. Vi gør status hver tredje måned, udvikler en ny skræddersyet uddannelsesplan og prioriterer de nye indsatser for de kommende 12 uger. Super enkelt — meget effektivt.

6 indsatser?

Yes! Så langt kan vi nå på tre måneder. Det er meget. Ambitiøst? Måske nok. Men det har du brug for!

Kan jeg prøve jer af?

Selvfølgelig! Du starter med én Brandbook og tre måneders uddannelses- og mentorforløb. Vil du blive ved, er det fantastisk – og vil du stoppe, så er det bare helt ok :-) Minimumsprisen er dermed 2.985 kr. + moms. Du kan også købe én Brandbook (den som vi kalder for Brandbook One) eller du kan prøve vores online kursus 'StarterKit'.

Er jeg bundet på hænder og fødder?

Nej, for f****! Brandbook Pro-forløbet er en fast del af din strategi for at få en stærk forretning, hvor dine yndlingskunder bliver tiltrukket og lander hos dig, så du kommer til at bruge din dyrebare tid rigtigt. Vi er dine branding-coaches som følger dig, giver feedback, input og hjælper dig med at bygge stærk branding — selv. Ændrer dine prioriteter sig, kan du stoppe når som helst.

Du kan altid opsige med 3 måneders varsel (så vi får den sidste Brandbook afsted og implementeret godt). Vi gør en dyd ud af at være ligeså søde til at sige 'velkommen ombord' som 'velkommen tilbage på et senere tidspunkt' :-)

En digital Brandbook?

Glem alt om PDF'er og kedelige PowerPoint-slides. Dit kursus er digitalt og online, indeholder en personlig videointroduktion til netop dig, og så kan du altid have det med i lommen på din mobil ;-)

I er uvildige?

Ja! Vi anbefaler dig ikke noget, fordi vi tilfældigvis gerne vil bygge det for dig. Vi hjælper dig i gang med at gøre så meget som muligt selv. Vi er ikke et klassisk bureau, som fordi at vi elsker at lave logoer, helt klart mener, at du bør få et nyt logo. Den holder ikke her! Du hyrer os til at støtte, hjælpe dig med at prioritere, skabe en stærk plan og holde dig til ilden. Det er dét, vi giver den fuld gas på!

Altid med mig?

Det kan være hårdt at være selvstændig og iværksætter, fordi du står med alle beslutningerne selv! Derfor er vi altid med dig. Vi lærer dig at kende, følger op på din plan, vi hepper og samler dig op, hvis det bliver hårdt!

Hvornår er I klar med min første Brandbook?

Vi arbejder så hurtigt som lyset. Arh. Måske ikke. Men vi knokler med det, så du hurtigt kan komme i sving med din Brandbook. Forvent 5 arbejdsdage, fra du har besvaret vores vigtige spørgsmål om dig og din virksomhed, til din personlige Brandbook er klar.

Hvis jeg er utilfreds?

Er der noget, som ikke er, som det skal være, retter vi det selvfølgelig med det samme! Og selvfølgelig skal du kunne stoppe forløbet, hvis du ikke kan fikses – ligesom vi selv forventer det, hvis vi stod i samme situation og var utilfredse :-)

Er det mon noget for dig?

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi er her for at hjælpe dig :-) Så hvis der er det mindste, må du endelig sende os din e-mail, så vender vi fluks tilbage!