1 uge med fuld skrue

StarterKit

Find smørhullet og byg branding, der sælger!

Dit stærkeste trumfkort, når du skal sælge dig selv som selvstændig, freelancer, konsulent, rådgiver eller behandler, er dig, din identitet — yes: dit brand! Find fundamentet sammen med os.

Find ind til kernen, tag din plads i verden og sælg derfra!

Vi er med dig alle dagene og holder dig på sporet.

Vores to-do's guider dig og prioriterer for dig.

3 indsatser på én uge

Find din identitet!

Hvorfor er konkurrencen så hård? Svaret er, at vi er mange om buddet og kunderne har svært ved at se forskel. Derfor bliver salg og marketing træls, hårdt og dyrt. Sådan behøver det ikke at være!

Tilmeld

.. gratis kursus 👏

Vi bliver flere og flere om kunderne

Hvert år stiger antallet af selvstændige i Danmark. Det er godt! Men det bliver sværere at få salget til at køre godt og effektivt. Flere annoncer redder dig ikke, når dine konkurrenter gør det samme. Det bliver bare et våbenkapløb, hvor udgiften til Facebook bliver højere og højere.

Dit vigtigste salgstrick er DIG!

Ja, det lyder så let, men det er vitterligt rigtigt. Dig (eller dit brand, som det så fint kaldes) kan ikke bare kopieres, fakes, købes med annoncer eller vindes ufint.

Din identitet (også bare et fint ord for DIG) er den vigtigste vej, når du skal træde frem fra mængden, skabe tillid hos dine kunder til, at det er dig, der er den rette for dem.

Og du ved det godt. For branding er oldgammelt. Tænk bare på, hvorfor en håndfuld fiskehandlere på Amagertorv i 1700-tallet, klarede sig enormt godt. Hvorfor?

Fordi de havde et ry for, at have gode fisk, fair priser og var til at stole på. Det handlede om deres RY.

Men er RY (altså branding) ikke bare noget for større virksomheder – og ikke dig som selvstændig, freelancer, konsulent, behandler eller rådgiver? Tværtimod. For dig er det næsten endnu vigtigere.

Hvorfor? Fordi du ER dit produkt. Det er din personlighed, dine evner, din erfaring og dit ry der lander kunder og sikrer dig en godt arbejdsliv som selvstændig.

Meget kan gøres og god og smart branding tager tid. Men én meget stor ting, kan du gøre allerede nu: Find din identitet og brag igennem med DIG!

Vi vil elske at se dig på kurset — og vi er med dig hele vejen!

Onlinekurset ‘Normé StarterKit’ er lige nu en gave fra os 🎁

Hvis du investerer lidt tid og energi i os — vil vi nemlig meget gerne gøre det samme for dig

Vi ved godt, at du skal se os an (for vi har også et brand, en tillid og et RY, som vi skal have opbygget hos dig). Derfor vil vi meget gerne give dig StarterKit'et som en gave. Det gør vi fordi, at du er modig og tør prøve kurset af, som én af de første. Og så håber vi, at du til gengæld vil give os lidt feedback, så vi kan gøre kurset endnu bedre :-)

Tilmeld

Skal du ikke bare være med?

Tilmeld

650 kr. + moms

Normalt 1.495 kr. + moms

Vi har gjort kurset online, så du kan arbejde med det alle steder.

Der er 3 kapitaler og 3 opgaver.

Du får viden og videointroduktioner.

Vi får dine svar på opgaverne, retter til og hjælper dig i mål.

Vi husker dig på dine opgaver og følger op på mail.

Når du er færdig ved du ikke bare mere – du har en færdig identitet!

Til slut får du et personligt, online møde, hvor vi ser på det sammen.

Tilmeld

.. 3 indsatser — 1 uge👏

Du lærer bl.a. at bruge et super stært værktøj: Matchingmodellen

I vores arbejde med branding og marketing har vi gennem årene været vidne til super godt tænkte kampagner, der er ramt fuldstændig hen over hovedet på kunderne.

Vi har set passionerede, skønne og dygtige mennesker brænde ud, fordi deres forretning fik vinger, men de mistede sig selv undervejs.

Og så har vi set super mange eksempler på passionerede selvstændige, der kæmper og kæmper med salget, men forbliver helt usynlige i markedet, fordi ligheden med andre skabte et så ensartet mønster, at det havde samme effekt som zebraer, der skjuler sig i flokken for at forvirre fjenden.

Det er ikke smart, hvis man gerne vil ses, men det er samtidig super forståeligt, at de endte der. For de gjorde jo alt det rigtige: Det som de kunne se, at deres konkurrenter også gjorde: De havde nyhedsbrev, Facebook-profil, rabatkode og flotte visitkort.

Sandheden er, at det var hele problemet. Hvordan skulle deres potentielle kunder dog kunne se forskel?

Derfor skabte vi Matchingmodellen, der simpelthen tager højde for, at du 1) har en passion, et drive, evner og erfaring der er unik.

Du har 2) kunder, du skal kommunikere til på en måde, så du taler i deres sprog og bliver 'opdaget' af dem.

Og så har du 3) et marked og konkurrenter, hvor du skal stikke ud – uden at gøre det på en uheldig eller underlig måde.

Din identitet skal kunne passe ind alle 3 steder for at være holdbar: Med andre ord, skal din identitet kunne 'matches' med DIG, dine KUNDER og adskille dig fra dine KONKURRENTER.

Èn uge — det er altså en super god start!

Online kurset løber over én uge og leder dig igennem det, der skal til for at sikre, at du forstår dine styrker og får modet til at udnytte dem! Det gør også, at du ikke bare tiltrækker flere kunder, men styrker din forretning og din passion ved at få de helt rigtige kunder indenfor.

Tilmeld

Succeshistorier samler vi på!

Vi elsker at gøre en forskel

De gode resultater er ikke kun vores fortjeneste. Det er et stærkt samarbejde mellem seje selvstændige, freelancere og iværksættere og os!

"Tusind, tusind tak for den fine brandbook. Jeg har hørt videoen og er gået igang med resten, og det er allerede så interessant og spændende at hoppe ombord i.

Glæder mig til processen."

— Anette Ciraklar

"Det er så skønt at have strategien på plads og derfra få bygget min branding.

Nu starter jeg ikke forfra, hver gang jeg har en ny kunde. De er blevet varmet op af alle de fede ting, jeg har bygget — altid med Normé på sidelinjen."

— Mette Højberg

"Brandbook'en gav mig følelsen af kontrol. Den modvirkede kaos og stress i hovedet: Hvordan skulle jeg dog få flere kunder?

Der var så mange konkurrenter lige omkring hjørnet. Brandbook'en fik mig til at smøje ærmerne op og komme i gang"

— Tommy Rostholm

"Normé vender al kommunikation fuldstændig på hovedet. Og det virker jo! Da jeg fik bygget min nye hjemmeside på baggrund af Normés anbefalinger, fik jeg på tre måneder solgt for mere end 400.000 kr. sammenlignet med normalt."

— Mette Rørdam

"Jeg sætter stor pris på jeres ihærdighed og flittig mailskrivning 😊 Det er lige de puf jeg har brug for. Så bliv endelig ved 😉

Jeg har kigget videoen igennem og begyndt at læse omkring opgave ét.

Glæder mig til at få endnu mere ”jord under neglene”."

— Lise Sustmann Allen

"Før klarede vi os godt, men vidste ikke, at dette ekstra værktøj i form af en Brandbook kunne hjælpe os så meget mere på virksomheden. Tak til Normé!"

— Connie Svensen

Tilmeld

650 kr. + moms

Normalt 1.495 kr. + moms

Vi har gjort kurset online, så du kan arbejde med det alle steder.

Der er 3 kapitaler og 3 opgaver.

Du får viden og videointroduktioner.

Vi får dine svar på opgaverne, retter til og hjælper dig i mål.

Vi husker dig på dine opgaver og følger op på mail.

Når du er færdig ved du ikke bare mere – du har en færdig identitet!

Til slut får du et personligt, online møde, hvor vi ser på det sammen.

Tilmeld

.. 3 indsatser — 1 uge👏
Vil du kende detaljerne?

Ofte stillede spørgsmål

Sidder jeg alene med det hele?

Nej, hele pointen er, at du ikke er alene! Du er den, der skal udføre opgaverne – men vi er med dig, følger op, kommer med feedback og hjælper dig undervejs. Vi giver hjertens gerne feedback og input til det, du skaber og hjælper dig!

Hvordan ved I, hvad jeg skal gøre?

Det ved vi heller ikke, uden din hjælp. Vi ved, hvordan vi finder frem til det — sammen med dig! Vi har mange års erfaring med at skabe og udvikle identiteter sammen med og for freelancere, selvstændige, rådgivere, konsulenter, iværksættere og behandlere: Vi har simpelthen gjort det her mange, mange, mange gange før. Vi er sociologer (et flot ord for 'nørder') og uddannet i at udvikle menneskelige relationer og salg gennem branding.

Hjælper I også med implementering?

Når du har din identitet klar, vil der nok være steder i din branding og marketing, der bagefter skal ændres og rettes til. Hvis du gerne vil blive ved med at have os på sidelinjen, vil vi meget gerne være det! Så skal du bare tilmelde dig vores Brandbook Pro (og så hjælper vi dig også med at prioritere opgaverne, der ligger foran dig!).

Online kursus?

Glem alt om PDF'er og kedelige PowerPoint-slides. Dit kursus er digital og online, indeholder videointroduktioner, og så kan du altid have det med i lommen på din mobil ;-)

Skal jeg tage kurset med det samme?

Du har adgang til kurset i et helt år efter tilmelding, og vi er klar til at give dig feedback og hjælp, når du er klar. Men når du tilmelder dig, går vi ud fra, at du gerne vil i gang med det samme, så det er også dér, vi følger op :-)

Hvad hvis jeg bliver i tvivl?

Det kan være ret hårdt at være selvstændig og iværksætter, fordi du står med alle beslutningerne selv! Derfor er vi med på sidelinjen. Vi følger op på din plan, vi hepper og guider dig, så du kommer godt i mål og får en fed identitet, du kan bruge!

Er jeg bundet på hænder og fødder?

Nej, kurset er en engangsforestilling ;-) Og vi kunne aldrig drømme om at tvinge dig til mere eller andet, med mindre du bare vildt gerne, vil blive i folden hos os!

Det vigtigste, som vi elskes for...

Vi tør være super konkrete

Vi gør vores ypperste for, at du ved præcis, hvad vi mener. Så mindre teori og mere feedback!

Vi giver dig helt konkrete to-do's

Vi guider dig med helt konkrete opgaver og to-do's, som hjælper dig til at finde din identitet.

Vi følger op og holder dig til ilden

En fed idé, er kun rigtig fed, når den bliver ført ud i livet. Derfor minder vi dig om dine to-do's!

Vi motiverer dig (og er skide søde)

Du er ikke alene. Vi mener det. Vi er her for at hjælpe – det er det, vi brænder for!

Er du stadig nysgerrig?

Er det mon noget for dig?

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi er her for at hjælpe dig :-) Så hvis der er det mindste, må du endelig sende os din e-mail, så vender vi fluks tilbage!