Tilmeld StarterKit

Du er få øjeblikke fra at få fundamentet på plads til din branding og markedsføring.

Pris: 0 kr. (jep, indtil videre er det en gave fra os) :-)

Lidt om dig og din virksomhed
Tusind tak for din tilmelding. Tjek din indbakke.
Prøv lige igen.
.. faktisk gratis lige nu 👏
Vil du gerne kende detaljerne?

FAQ — helt kort

Video

Et samarbejde?

Yes! Vi lytter meget til dig, kigger skarpt på dine konkurrenter og bruger al vores erfaring og viden. Så lægger vi en uddannelsesplan for dig med konkrete opgaver til dig, som vi løbende guider og hjælper dig med. Og hvis du ikke har tid til at følge alle vores råd undervejs, kan du altid gemme dem til senere. Din Brandbook forbliver online :-)

1 Brandbook hver 3. måned?

Lige præcis. Det får du med Brandbook Pro. Vi er din faste støtte og sørger for, at du hele tiden går den rigtige vej. Vi gør status hver tredje måned, udvikler en ny skræddersyet uddannelsesplan og prioriterer de nye indsatser for de kommende 12 uger. Super enkelt — meget effektivt.

6 indsatser?

Yes! Så langt kan vi nå på tre måneder. Det er meget. Ambitiøst? Måske nok. Men det har du brug for!

Kan jeg prøve jer af?

Selvfølgelig! Du starter med én Brandbook og tre måneders uddannelses- og mentorforløb. Vil du blive ved, er det fantastisk – og vil du stoppe, så er det bare helt ok :-) Minimumsprisen er dermed 2.985 kr. + moms. Du kan også købe én Brandbook (den som vi kalder for Brandbook One) eller du kan prøve vores online kursus 'StarterKit'.

Er jeg bundet på hænder og fødder?

Nej, for f****! Brandbook Pro-forløbet er en fast del af din strategi for at få en stærk forretning, hvor dine yndlingskunder bliver tiltrukket og lander hos dig, så du kommer til at bruge din dyrebare tid rigtigt. Vi er dine branding-coaches som følger dig, giver feedback, input og hjælper dig med at bygge stærk branding — selv. Ændrer dine prioriteter sig, kan du stoppe når som helst.

Du kan altid opsige med 3 måneders varsel (så vi får den sidste Brandbook afsted og implementeret godt). Vi gør en dyd ud af at være ligeså søde til at sige 'velkommen ombord' som 'velkommen tilbage på et senere tidspunkt' :-)

En digital Brandbook?

Glem alt om PDF'er og kedelige PowerPoint-slides. Dit kursus er digitalt og online, indeholder en personlig videointroduktion til netop dig, og så kan du altid have det med i lommen på din mobil ;-)

I er uvildige?

Ja! Vi anbefaler dig ikke noget, fordi vi tilfældigvis gerne vil bygge det for dig. Vi hjælper dig i gang med at gøre så meget som muligt selv. Vi er ikke et klassisk bureau, som fordi at vi elsker at lave logoer, helt klart mener, at du bør få et nyt logo. Den holder ikke her! Du hyrer os til at støtte, hjælpe dig med at prioritere, skabe en stærk plan og holde dig til ilden. Det er dét, vi giver den fuld gas på!

Altid med mig?

Det kan være hårdt at være selvstændig og iværksætter, fordi du står med alle beslutningerne selv! Derfor er vi altid med dig. Vi lærer dig at kende, følger op på din plan, vi hepper og samler dig op, hvis det bliver hårdt!

Hvornår er I klar med min første Brandbook?

Vi arbejder så hurtigt som lyset. Arh. Måske ikke. Men vi knokler med det, så du hurtigt kan komme i sving med din Brandbook. Forvent 5 arbejdsdage, fra du har besvaret vores vigtige spørgsmål om dig og din virksomhed, til din personlige Brandbook er klar.

Hvis jeg er utilfreds?

Er der noget, som ikke er, som det skal være, retter vi det selvfølgelig med det samme! Og selvfølgelig skal du kunne stoppe forløbet, hvis du ikke kan fikses – ligesom vi selv forventer det, hvis vi stod i samme situation og var utilfredse :-)

Er det mon noget for dig?

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi er her for at hjælpe dig :-) Så hvis der er det mindste, må du endelig sende os din e-mail, så vender vi fluks tilbage!