Kom til Normé Kick Off. Vi præsenterer os selv og håber på feedback og inspiration fra dig. Tilmeld dig

Pris

Du får en personlig & super konkret strategi 

Vi synes, at det er brandærgerligt, når dygtige og passionerede virksomhedsejere bruger unødvendig tid og penge på branding, der ikke virker. Din Brandbook skaber fundamentet for at vide præcis, hvad du skal gøre netop nu i din branding og markedsføring, og hvordan du rammer dine potentielle kunder lige i maven.

Super start

Brandbook – Basic

Fra

15.900 kr.

+ moms

Få styr på virksomhedens fokus i branding

Meget værdi

Brandbook – Premium

Fra

22.500 kr.

+ moms

Få styr på virksomhedens fokus i branding & konkret handlingsplan

I Normé er de meget dygtige – de ved, hvad de skal se efter og har en stærk forretningsforståelse. Deres baggrund gør, at de kan sortere i al den information, som vores kunder kommer med. Bagefter kommer de med helt klare anbefalinger, som har stor betydning for udviklingen af mine virksomheder.

— Jakob Dalhoff, Lokalebasen

Hvad skal jeg vælge?

Brandbook – Basic

Brandbook — Basic er super godt for virksomheder, der ønsker at komme i gang med at skabe en super stærk branding. Et velovervejet og strategisk fokus er et altafgørende skridt i retningen af at skabe et professionelt brand, der bygger på mere end blot et valg af farver og tone i teksten.

Brandbook – Premium

Brandbook – Premium er for virksomheder, der vil have et velovervejet og strategisk fokus i brandingen samt ønsker en konkret handlingsplan, hvor det stærke fokus bliver udmøntet i de vigtigste dele af virksomhedens branding og markedsføring.

Entreprise

Når en organisation har nået en vis størrelse, så spiller data om kunderne en kæmpe betydning for valget af fokus. Data indsamlet i høj kvalitet gør implementeringen langt nemmere, fordi hele organisationen hurtigere kan blive enige om at køre i samme retning. Lad os tage en snak om jeres specifikke behov.

Det giver mig følelsen af fuld kontrol at arbejde med Normé og få kompetent sparring. Deres strategi og rådgivning har gjort, at jeg kunne sælge min virksomhed for langt flere penge, end jeg turde drømme om.

— Tommy Rustholm, iværksætter

Normé vender al kommunikation fuldstændig på hovedet. Og det virker jo! Da jeg fik bygget min nye hjemmeside sammen med dem, fik jeg på tre måneder solgt for mere end 400.000 kr. sammenlignet med normalt.
Når du starter op som selvstændig, føler du virkelig, at du står meget alene med det hele. For mig var det vigtigt at skille mig ud på den rigtige måde. Nu får jeg super fed feedback på mit materiale. Det gør mig stolt af min virksomhed!
Normé er ikke bare rådgivning, men dybdegående analyse på højt niveau samt eksekvering. Broen mellem analyse og eksekvering er Normés største styrke, og det har vi haft og har til stadighed stor glæde af i OASI.
Mette Højberg
www.oasi.dk