Mød Normé

Normé er skabt af sociologerne Jakob Pindstrup & Tenna von Cappeln.

"Næsten alt er blevet tilgængeligt i dag, og det er super fedt! Udfordringen er, at du som selvstændig står med det selv. Jeg elsker at kaste mig ud i noget nyt – og så give den vigtigste viden videre til andre, der kan få glæde af det."

Jakob Pindstrup

Partner, cand.scient.soc.

"Jeg elsker at give alt, hvad jeg har! Lægge alle kort på bordet, indgyde mod og lægge strategier. Det er fedt at være på sidelinjen og hjælpe dygtige selvstændige med at udvikle deres forretning!"

Tenna von Cappeln

Partner, cand.scient.soc.

Normé er blevet til et remix af dyb faglighed, en kæmpe interesse for den nyeste teknologi, adfærdsdesign, hjerneforskning og sociologi samt et kæmpe drive for at skabe fundamentet for, at vores passionerede kunder kan lave helt fantastisk branding — selv.

Vi har bygget websites, kommunikationsstrategier, annoncer, automatiserede processer, flyers, visitkort og meget meget mere. Vi har været præcis der, hvor du er – mange gange! Vi har erfaring med at starte og drive iværksættervirksomheder, lede medarbejdere på tværs af lande og skabe resultater i teams.

Vi ved, hvad der kræves og har selv mærket alle frustrationer – men også sejre! Vi ved, at der skal tages højde for den enkelte virksomhedsejers situation, konkurrenterne og kunderne, inden der kan peges på præcis, hvad du bør gøre – og på hvilken måde, så det rent faktisk kan sættes i søen og få den ønskede effekt. Vi er med dig hele vejen! Hvorfor? Fordi vi elsker at hjælpe mennesker, der brænder for noget. Det giver mening for os. Hvad brænder du for?

Er du stadig nysgerrig?

Har du flere spørgsmål?

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi er her for at hjælpe dig :-) Så hvis der er det mindste, må du endelig sende os din mail, hvis du har flere spørgsmål.