Mød Normé

Normé er skabt af sociologerne Jakob Pindstrup & Tenna von Cappeln.

"Efter vi fik vristet os ud af universitets støvede biblioteker, har vi hjulpet en lang række passionerede mennesker og virksomheder med skarpe branding- og marketingstrategier."

Jakob Pindstrup

Partner, cand.scient.soc.

"Vores Brandbook er det, som vi er bedst til og har leveret til mange seje freelancere, selvstændige og iværksættere (og dermed har svedt over i tusindvis vis af timer, forfinet og forbedret)."

Tenna von Cappeln

Partner, cand.scient.soc.

Normé er blevet til et remix af dyb faglighed, en kæmpe interesse for den nyeste teknologi, adfærdsdesign og psykologi samt et kæmpe drive, for at skabe fundamentet for, at vores passionerede kunder kan lave helt fantastisk branding — selv.

Vi har bygget websites, kommunikationsstrategier, annoncer, automatiserede processer, flyers, visitkort og meget meget mere. Vi har været præcis der, hvor du er – mange gange! Vi har erfaring med at starte og drifte iværksættervirksomheder, lede medarbejdere på tværs af lande og skabe resultater i teams.

Vi ved, hvad der kræves og har selv mærket alle frustrationer – men også sejre! Vi ved, at der skal tages højde for den enkelte virksomhedsejers situation, konkurrenterne og kunderne, inden der kan peges på præcis, hvad du bør gøre og på hvilken måde, så det rent faktisk kan sættes i søen og få den lovede effekt. Vi er med dig hele vejen! Hvorfor? Fordi vi elsker at hjælpe mennesker, der brænder for noget. Det giver mening for os. Hvad brænder du for?

Er du stadig nysgerrig?

Vi fortæller gerne mere..

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi vender tilbage til dig og aftaler et online møde. Og vi lover dig, at komme velforberedte og klar til at rykke lige netop din virksomhed!