Kom i gang

Du er få øjeblikke fra langt mere struktur, prioritering og hjælp til din branding og markedsføring.

Video
Lidt om dig
Vælg brandbook

Brandbook Pro

995 kr./md

+ moms (abonnement)

Alt i One

+ Feedback, sparring og input til det du laver

+ En ny Brandbook hver 3. måned med nye indsatser, ny plan og nye to-do's

+ Vi husker dig på dine indsatser og følger op.

Læs mere

Brandbook One

3.400 kr.

+ moms (engangskøb)

Digital Brandbook

Optaget video-overlevering, som du kan se igen og igen

Klar plan og to-do's for dit arbejde med din branding og marketing de næste 3 mdr.

Ny indsats og to-do's starter hver 14. dag.

Læs mere
Tusind tak for din tilmelding. Tjek din indbakke.
Prøv venligst igen.
Er du stadig nysgerrig?

FAQ — helt kort

Video

Et samarbejde?

Yes! Vi lytter meget til dig, kigger skarpt på dine konkurrenter og bruger al vores erfaring og viden. Og hvis du ikke har tid til at følge alle vores råd undervejs, kan du altid gemme dem til senere. Din Brandbook forbliver online :-)

4 Brandbooks om året?

Lige præcis. Det får du med Brandbook Pro. Vi er din faste støtte og sørger for, at du hele tiden går den rigtige vej. Vi gør status 4 gange årligt, udvikler en ny skræddersyet plan og prioriterer de nye indsatser for de kommende 12 uger. Super enkelt — meget effektivt.

24 indsatser?

Yes! Så langt kan vi nå på et år. Det er meget. Ambitiøst? Måske nok. Men det har du brug for!

Kan jeg prøve jer af?

Selvfølgelig! Du kan fx købe én Brandbook (den som vi kalder for Brandbook One) eller du kan prøve vores online kursus 'StarterKit'. De er begge mindre forløb :-)

Er jeg bundet på hænder og fødder?

Brandbook Pro-forløbet er bygget til at vare et år eller længere, hvor vi er dine branding-coaches som følger dig, giver feedback, input og hjælper dig med at bygge stærk branding — selv. Men hvis dine prioriteter ændrer sig, finder vi jo ud af det :-)

Men vi skal have noget tid, til at få dig skudt ordentligt i gang. Og vi bruger meget tid i starten. Efter 9 måneder kan du opsige aftalen med 3 måneders varsel (så vi får den sidste Brandbook afsted og implementeret godt) :-) Vi gør en dyd ud af, at være ligeså søde til at sige 'velkommen ombord' som 'velkommen tilbage på et senere tidspunkt'.

En digital Brandbook?

Glem alt om PDF'er og kedelige PowerPoint-slides. Dit kursus er digitalt og online, indeholder en personlig videointroduktion til netop dig, og så kan du altid have det med i lommen på din mobil ;-)

I er uvildige?

Ja! Vi anbefaler dig ikke noget, fordi vi tilfældigvis gerne vil bygge det for dig. Vi hjælper dig i gang med at gøre så meget som muligt selv. Vi er ikke et klassisk bureau, som fordi at vi elsker at lave logoer, helt klart mener, at du bør få et nyt logo. Den holder ikke her! Du hyrer os til at støtte, hjælpe dig med at prioritere, skabe en stærk plan og holde dig til ilden. Det er dét, vi giver den fuld gas på!

Altid med mig?

Det er ret hårdt at være selvstændig og iværksætter, fordi du står med alle beslutningerne selv! Derfor er vi altid med på sidelinjen. Vi følger op på din plan, vi hepper og samler dig op, når det er hårdest!

Hvornår er I klar med min første Brandbook?

Vi arbejder så hurtigt som lyset. Arh. Måske ikke. Men vi knokler med det, så du hurtigt kan komme i sving med din Brandbook. Forvent 5 arbejdsdage, fra du har besvaret vores vigtige spørgsmål om dig og din virksomhed, til din personlige Brandbook er klar.

Hvis jeg er utilfreds?

Er der noget, som ikke er, som det skal være, retter vi det selvfølgelig med det samme! Og selvfølgelig skal du kunne stoppe forløbet, hvis du ikke kan fikses – ligesom vi selv forventer det, hvis vi stod i samme situation og var utilfredse :-)

Skal vi hjælpe dig i gang?

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi er her for at hjælpe dig :-) Så hvis der er det mindste, må du endelig sende os din e-mail, hvis du har flere spørgsmål. Så skriver vi lige til dig.