Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger Norme.dk, indsamles der oplysninger om dig og alle dine besøg på websitet, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores website. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem. Du er altid velkommen til at rette direkte henvendelse til os, hvis du vil have uddybende oplysninger.

Cookies

Websitet anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde en skadelig kode som f.eks. virus.

Normé bruger primært cookies til at analysere brugen af websitet, forbedre brugeroplevelsen på baggrund af den indsamlede data, opsætning af relevant annoncering på Facebook efterfølgende (re-marketing) og registrering af tilbagevendende besøg.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om 'Cookies' ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: j. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Normé IVS, Amagerfælledvej 142, 5.th, 2300 København S. Telefon: +45 61 66 11 93, E-mail: support@norme.dk.

Er du stadig nysgerrig?

FAQ — helt kort

Video

Et samarbejde?

Yes! Vi lytter meget til dig, kigger skarpt på dine konkurrenter og bruger al vores erfaring og viden.

4 Brandbooks om året?

Lige præcis. Det får du med Brandbook Pro. Vi er din faste støtte og sørger for, at du hele tiden går den rigtige vej. Vi gør status 4 gange årligt, udvikler en ny skræddersyet plan og prioriterer de nye indsatser for de kommende 12 uger. Super enkelt — meget effektivt.

24 indsatser?

Yes! Så langt kan vi nå på et år. Det er meget. Ambitiøst? Måske nok. Men det har du brug for!

Hvis jeg er utilfreds?

Skulle der være en misforståelse, retter vi den selvfølgelig med det samme! Vi tilbagebetaler selvfølgelig venligt og med et smil, hvis det ikke kan fikses – ligesom vi selv forventer det, hvis vi stod i samme situation og var utilfredse :-)

Hvornår er I klar med min første Brandbook?

Vi arbejder så hurtigt som lyset. Arh. Måske ikke. Men vi knokler med det, så du hurtigt kan komme i sving med din Brandbook. Forvent 5 arbejdsdage, fra du har besvaret vores vigtige spørgsmål om dig og din virksomhed, til din personlige Brandbook er klar.

Kan jeg prøve jer af?

Selvfølgelig! Du kan fx købe én Brandbook (den som vi kalder for Brandbook One). Den koster 3.400 kr. + moms og er en engangsforestilling :-)

En digital Brandbook?

Glem alt om PDF'er og kedelige PowerPoint-slides. Din Brandbook er digital, har video og du kan altid have den med i lommen på din mobil ;-)

I er uvildige?

Ja! Vi anbefaler dig ikke noget, fordi vi tilfældigvis gerne vil bygge det for dig. Vi hjælper dig også i gang med at gøre så meget som muligt selv. Vi er ikke et klassisk bureau, som fordi at vi elsker at lave logoer, helt klart mener, at du bør få et nyt logo. Den holder ikke her! Du hyrer os til at støtte, hjælpe dig med at prioritere, skabe en stærk plan og holde dig til ilden. Det er dét, vi giver den fuld gas på!

Altid med mig?

Det er ret hårdt at være selvstændig og iværksætter, fordi du står med alle beslutningerne selv! Derfor er vi altid med på sidelinjen. Vi følger op på din plan, vi hepper og samler dig op, når det er hårdest!

Videooverlevering?

Vi mener, at en god overlevering starter med god kop kaffe (og måske en lille kage) til en videointroduktion af din Brandbook. Så kan du se den igen, hvis du har spørgsmål. Det er mega rart!

Er jeg bundet på hænder og fødder?

Brandbook Pro strækker sig over et år. Vi skal have noget tid, til at få dig skudt ordentligt i gang. Og vi bruger meget tid i starten. Efter 9 måneder kan du opsige aftalen med 3 måneders varsel (så vi får den sidste Brandbook afsted og implementeret godt) :-) Vi gør en dyd ud af, at være ligeså søde til at sige 'velkommen ombord' som 'velkommen tilbage på et senere tidspunkt'.

Vi fortæller gerne mere..

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi vender tilbage til dig og aftaler et online møde. Og vi lover dig, at komme velforberedte og klar til at rykke lige netop din virksomhed!