Kontakt

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan lettest anvende 'chatfunktionen' her på siden — men er ligeså velkommen til at skrive via mail eller ringe til os.

Amagerfælledvej 142, 5th.
2300 København S
Danmark

Cvr-nr.: 36712031
Bank – reg.nr. 7622 / kontonr. 2243487

Kontaktoplysninger

+45 6166 9993
support@norme.dk

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er der særligt ved denne Brandbook?

Din Brandbook skaber fundamentet for at vide præcis, hvad du skal gøre netop nu i din branding og markedsføring, og hvordan du rammer dine potentielle kunder lige i maven. Der findes et væld af kurser derude. I AdWords, SoMe, hjemmesider, segmentering og meget mere. Der findes også sporadiske idégenerende blogindlæg og foredrag af marketingspecialister.

Ingen andre steder får du en personlig, gennemtænkt og nedskrevet strategi fra et team af uvildige og veluddannede eksperter. Til en pris, du kan betale – for sådan er det: Du har jo ikke millioner på kistebunden til fede biografreklamer (som måske slet ikke ville virke for dig – men anyway. Du forstår, hvor vi vil hen). Derfor må vi simpelthen kunne give dig en skarp rådgivning inden for et budget, som er til at betale for dig. Det har du brug for, og det brænder vi for, at give dig!

Er det ikke bare et smart salgstrick – for det er vel bare en Ebog?

Nixen bixen! Ingen Brandbooks er ens. Vi bygger den til dig. Kun dig!!! Hvorfor, tænker du måske? Fordi at vi ikke (heller ikke selv) orker flere gode råd, 1000 anbefalinger og tricks. Det er dejligt, bekvemt og giver en 10 minutters følelse af, at 'om lidt tjener jeg millioner'. Vi vil lynhurtigt selv tænke: "Men hvad skal jeg gøre lige nu? Åh nej. Det ved jeg jo ikke. Og i hvilken rækkefølge, skal jeg gøre det".

Vi tør godt, at give dig en helt konkret og skarp rådgivning. Det har du brug for. Alt andet er super god læsning til natbordet. Din brandbook er din plan for de næste par måneder! Sammensat til dig. Og kun med det indhold, som du har brug for! 

Der sidder simpelthen skarpe og ambitiøse brandingnørder i den anden ende og bygger din Brandbook. Det eneste de tænker på: "Okay, hvordan ser denne virksomhed ud? Hvad gør de i dag? Af alt det jeg kan se, analysere og med udgangspunkt i al den meget store viden og forskning, vi har om branding: Hvad skal vi gøre, for at få skabt langt mere fokus, overblik og struktur, for at tiltrække flere og bedre kunder – lige nu! Og hey kære brandingnørd: Du har ikke 10 millioner i ryggen eller mulighed for spots på Tv2. Så kom venligst med anbefalinger, som vi almindelige dødelige kan lykkes med inden for et helt normalt budget og uden at blive skilt om 3 uger!" Det er opgaven!

Hvad kræver det af mig?

Når du bestiller en Brandbook skal du efterfølgende besvare en række super vigtige spørgsmål om dig og din virksomhed. Men bare rolig: Vi lover dig, at vi kun stiller dig de vigtigste spørgmål og passer på din tid. Det tager normalt 15 minutter af din tid (dvs. cirka ligeså lang tid, som det tager at komme igennem en god omgang kaffe og dounut: ☕️+🍩). Dine input er super vigtige for, at vi ved, præcis hvem du er, hvad der er vigtigt for dig, og for at vi kan tage højde for netop din situtation. Ingen virksomheder er ens, for ingen mennesker er ens. Og vores rådgivning bliver bedre, når vi kender dig og ved det vigtigste om dig, dine drømme, dine mål og det, du gør i dag.

Hvorfor skabte I Normé Brandbook?

Den historie er faktisk ret enkel: Vi har været brandingnørder længe (og menneskenørder endnu længere). Ligeså længe vi har drevet bureau, har vi altid været drevet af at rykke små- og mellemstore virksomheder til at få langt bedre fat i deres potentielle kunder. Alt for ofte var det fundamentet (planen, prioriteringen, struktur) der manglede. Vi leverede alt fra strategier, hjemmesider og kommunikation til grafisk design og samarbejdede med mange dygtige freelancere og selvstændige.

Men vi tænkte ret hurtigt: Måske var der en anden vej, der ville give en større effekt og som ville få vores kunder bedre og hurtigere i mål med deres drømme? Vores Brandbook blev derfor lynhurtigt vores mest solgte produkt. Det var simpelthen der, hvor vores kunder, så den største værdi for dem: Overhovedet at finde ud af, hvad der var det allervigtigste, som de burde gøre og i hvilken rækkefølge. Denne rådgivning tog lang tid for os at bygge. Det kræver en meget stor indsats (og især tid) at rådgive personligt – hver gang.

Nu har vi gjort vores Brandbook bedre end nogensinde. Nu er den ikke længere kun en god PDF. Nu bliver den skabt til dig personligt, som en digital bog – meget mere lækker, overskuelig og nemmere at læse (også på tablets og mobil). Du kan altid have den med dig. Og vi forbedrer den hele tiden til dig, når vi får mere viden og bliver klogere (hvilket vi ikke kunne, når først vi havde leveret vores Brandbook som en PDF). Dette er det nye Normé! Og glæder os til at hjælpe endnu flere dygtige og ambitiøse selvstændige, freelancere og iværksættere.

Hvad nu, hvis jeg ikke er tilfreds?

Vi brænder for, at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få langt bedre fokus, retning og prioritering. At bygge stærk branding og markedsføring med få og overskuelige elementer. Hvis du føler, at du på ingen måde kan bruge vores rådgivning, sparring, anbefalinger til indsatser og struktur, skal du naturligvis have dine penge tilbage. Det må du aldrig tvivle på, eller være bange for. Vi er selv selvstændige iværksættere – og vil være kendte for et super godt produkt og fantastisk brugbar og konkret rådgivning. Derfor: Hvis du ikke mener, at vi leverer netop det, tilbagebetaler vi selvfølgelig venligt og med et smil – ligesom vi selv forventer det, hvis vi selv stod i samme situation :-)