Kontakt os

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Du kan lettest anvende 'chatfunktionen' her på siden — men er ligeså velkommen til at skrive via mail eller ringe til os.

Virksomhedsoplysninger

Normé IVS
Gartnervangen 75
3700 Rønne
Danmark

Cvr-nr.: 36712031
Bank – reg.nr. 7622 / kontonr. 2243487

Er du stadig nysgerrig?

FAQ — helt kort

Video

Et samarbejde?

Yes! Vi lytter meget til dig, kigger skarpt på dine konkurrenter og bruger al vores erfaring og viden.

4 Brandbooks om året?

Lige præcis. Det får du med Brandbook Pro. Vi er din faste støtte og sørger for, at du hele tiden går den rigtige vej. Vi gør status 4 gange årligt, udvikler en ny skræddersyet plan og prioriterer de nye indsatser for de kommende 12 uger. Super enkelt — meget effektivt.

24 indsatser?

Yes! Så langt kan vi nå på et år. Det er meget. Ambitiøst? Måske nok. Men det har du brug for!

Hvis jeg er utilfreds?

Skulle der være en misforståelse, retter vi den selvfølgelig med det samme! Vi tilbagebetaler selvfølgelig venligt og med et smil, hvis det ikke kan fikses – ligesom vi selv forventer det, hvis vi stod i samme situation og var utilfredse :-)

Hvornår er I klar med min første Brandbook?

Vi arbejder så hurtigt som lyset. Arh. Måske ikke. Men vi knokler med det, så du hurtigt kan komme i sving med din Brandbook. Forvent 5 arbejdsdage, fra du har besvaret vores vigtige spørgsmål om dig og din virksomhed, til din personlige Brandbook er klar.

Kan jeg prøve jer af?

Selvfølgelig! Du kan fx købe én Brandbook (den som vi kalder for Brandbook One). Den koster 3.400 kr. + moms og er en engangsforestilling :-)

En digital Brandbook?

Glem alt om PDF'er og kedelige PowerPoint-slides. Din Brandbook er digital, har video og du kan altid have den med i lommen på din mobil ;-)

I er uvildige?

Ja! Vi anbefaler dig ikke noget, fordi vi tilfældigvis gerne vil bygge det for dig. Vi hjælper dig også i gang med at gøre så meget som muligt selv. Vi er ikke et klassisk bureau, som fordi at vi elsker at lave logoer, helt klart mener, at du bør få et nyt logo. Den holder ikke her! Du hyrer os til at støtte, hjælpe dig med at prioritere, skabe en stærk plan og holde dig til ilden. Det er dét, vi giver den fuld gas på!

Altid med mig?

Det er ret hårdt at være selvstændig og iværksætter, fordi du står med alle beslutningerne selv! Derfor er vi altid med på sidelinjen. Vi følger op på din plan, vi hepper og samler dig op, når det er hårdest!

Videooverlevering?

Vi mener, at en god overlevering starter med god kop kaffe (og måske en lille kage) til en videointroduktion af din Brandbook. Så kan du se den igen, hvis du har spørgsmål. Det er mega rart!

Er jeg bundet på hænder og fødder?

Brandbook Pro strækker sig over et år. Vi skal have noget tid, til at få dig skudt ordentligt i gang. Og vi bruger meget tid i starten. Efter 9 måneder kan du opsige aftalen med 3 måneders varsel (så vi får den sidste Brandbook afsted og implementeret godt) :-) Vi gør en dyd ud af, at være ligeså søde til at sige 'velkommen ombord' som 'velkommen tilbage på et senere tidspunkt'.

Vi fortæller gerne mere..

Tusind tak 💪 Du hører meget hurtigt fra os
Prøv venligst igen..
Vi vender tilbage til dig og aftaler et online møde. Og vi lover dig, at komme velforberedte og klar til at rykke lige netop din virksomhed!